Koolstof mijnen

In deze tijd van presidentsverkiezingen gaat iedereen naar de kolen (wat een franse uitdrukking is voor de handen in elkaar slaan en aan het werk gaan). Deze kool is niets anders dan gefossiliseerde koolstof.

Er zijn er die een plaats zoeken in deze zeer hoge functie en anderen die deze plaats moeten behouden onder elke conditie want een keer uit hun bos worden ze op de korrel genomen en afgeschoten als een wilde eend ondanks het feit dat hij geplaatst is door een groep van uitverkorene (niet door het volk maar door God). Om duidelijk te zijn zij die het mechanisme van onze staat dirigeren en waar van de televisie een hoofd orgaan is. Het reële volk dat onze president gekozen heeft is zich niet bewust dat het een marionet is waar voor zij gekozen hebben. Chirac vertegenwoordigt goed deze pop en gezien haar grote kwaliteiten als zelf beklager voor alle misdaden die de Fransen voorouders gepleegd hebben sinds 2000 jaar en in het bijzonder gedurende de laatste wereldoorlog is er alle kans dat hij briljant herkozen word.

Ondanks deze troeven kan onze huidige president niet op zijn lauweren rusten en zal hier en daar enige groene kiezers moeten overtuigen met zijn gebruikelijke beloften die alleen hen aangaan die er naar geluisterd hebben zoals zijn vriend en concurrent Pasquoil altijd zegt.

Op het moment zijn de groenen erg gevoelig voor alles wat het klimaat verwarmt, en iedere dag zien wij in onze tijdschriften nieuwe bewijzen dat dit een werkelijkheid is.

Dat de gemiddelde temperatuur van de aarde ongeveer 0,1 graad hoger is kan men van iedere thermometer waar nemen. Dit instrument is niet tegen te spreken en zo lang wij hem niet hebben gebroken zullen wij zijn uitspraak moeten accepteren.

Een zieke die koorts heeft is gemakkelijk te zien, ik zou zelfs zeggen zonder het kwik te observeren of beter gezegd een ersatz want dit vergif is verboden voor de instrumenten door onze groenen, ecologie verplicht!

Maar waarom heeft hij koorts? Hier constateert men dat zijn dochter stom is (Molière,”médecin malgre lui”) en onzen groenen spraaklustig!

Target Name: Earth
Spacecraft: Space Shuttle
Produced by: NASA/JPL
Copyright: NASA Copyright Free Policy
Date Released: April 15, 1994

 

De verwarming van onze planeet is tegenwoordig veroorzaakt door verschillende fenomenen.

  1. Wij zitten midden in een periode van grote zonne activiteit wat zichtbaar is door de zonnevlekken.
    Deze uitbarstingen zijn cyclisch en gaan over een periode van 11 jaar. De volgende koude periode is in 2008!
  1. De vulkanische uitbarstingen zijn minimaal, geen berg St.Heléna of Pinatubo en andere Krakatau
    Die een mini afkoeling met zich mee brengen over een periode van 5 of 10 jaar!
  1. Onze zonnestelsels bewegen zich in een gebied van het melkwegsysteem wat enkele goede zonnen bestraling van de aarde geeft? Wat de angelsaxen zeggen weinig”stardust”.

Dit laatste is evenals de eerste, cyclisch. De volgend ijstijd periode is over enige duizenden jaren wat wij weten sinds de werken van Milankovitch betreffende de periode van Wurm en ik denk dat wij blij zullen zijn met enige calorieën meer door de verhoging van het CO² gehalte.

Het willen controleren van de temperatuur van de aarde is belachelijk! Een eenvoudige proef op zeer beperkte schaal in een grote broeikas genaamd “Biosfeer II” met een ploeg van wetenschap mensen opgesloten gedurende enige maanden, heeft ons geleerd dat God dit veel beter weet te managen.

Hier in tegen kan ik niet geheel ongelijk geven aan onze ecologisten. Wij zijn gast van dit vervallen paradijs en zijn maar kortstondige passagiers, met andere woorden wij moeten deze plaats weer net zo schoon achterlaten als wij hem gevonden hebben en ik zou zeggen nog schoner, temeer daar wij deze aarde achterlaten aan onze kinderen!

Het is dus verdedigbaar dat wij de CO² die we verwekt hebben weer fixeren.

De methode die onze groenen voorzien hebben is bossen planten wat zij koolstofmijnen noemen.

Dit is in ieder geval aangenamer dan van de aarde een groot beton blok te maken.

Zolang wij bossen bouwen kan het CO² gehalte verminderen maar wij kunnen de helle aarde niet in een groot bos veranderen en wanneer de bomen sterven gaat de gehele CO² weer terug in de atmosfeer of wij moeten houtskool fabriceren of carbonfibers .

Deze koolstof mijnen zijn aangenaam maar zijn niet de enige koolstof reserves en in deze tijd van kerstmis en nieuwsjaar feest bestaan er nog andere mogelijkheden om koolstof te binden.
Sinds miljoenen jaren verzamelt de aarde koolstof in de bossen of moerassen die dit transformeren in turf en vervolgens onder de aarde in kolenmijnen. De 75% resterend worden door de zeeën geabsorbeerd en die op zijn beurt ook weer een oplossing moet zoeken om dit te elimineren anders wordt de oceaan een groot zuurbad van koolstofzuur.

Poseïdon neutraliseert dit door het te fixeren in het krijt onder de vorm van carbonaat van calcium met behulp van zijn vrienden de schelpdieren en andere oesters.

Ik moedig dus aan om oesters te eten, zij die dit kwaadaardige CO² omzetten en wat alleen nog een komeet inslag weer opnieuw vrij kan geven.
De God die het eten verbiedt van deze schepsels, want onrein, kan geen ecologistische God zijn en heeft ook mijn sympathie niet.

 

C.J.Wijngaards
Viarmes
25-11-01